Tickets Stereo Sunday 2021

Heb je vragen over Stereo Sunday 2021? Hier zetten wij de meest gestelde vragen op een rij.

Wanneer start de ticketverkoop voor Stereo Sunday 2021?

Stereo Sunday is enkel toegankelijk met een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

Ben er op tijd bij, want OP = OP. Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Hoe gaat het halen van tickets in z’n werk?

De kaartverkoop gaat dit jaar anders in z’n werk dan je van ons gewend bent. Je kunt jezelf nu verzekeren van een ticket voor Stereo Sunday op 2 & 3 juli 2021. Dat doe je middels een aanbetaling van € 10,- (excl. servicekosten).

Gaat het festival definitief door?
Je ontvangt van ons een e-mail waarin we jou vragen om het resterende bedrag te over te maken. Dit is een bedrag van € 15,- bij een weekendticket en een bedrag van € 7,50 bij een dagticket. Hierna ontvang je van ons jouw tickets. 


Gaat het festival definitief niet door?
Je krijgt van ons binnen 2 weken een e-mail met aanvullende informatie waarbij je 2 opties hebt.
1. Je bewaart jouw aanbetalingsbewijs en voldoet op een later moment het resterende bedrag in ruil voor tickets op de nieuwe datum van Stereo Sunday. 
2. Je vraagt ons om het aankoopbedrag terug te storten. Je ontvangt het bedrag (excl. servicekosten) binnen 10 werkdagen terug op je rekening.

Ik heb een ticket voor Stereo Sunday 2020, is deze nog geldig?

Ja, je ticket is gewoon geldig voor onze editie in 2021. Je hoeft verder niets te doen, ondanks dat de datum op het ticket niet klopt. Zorg er natuurlijk wel voor dat je jouw ticket zoals altijd meeneemt, digitaal of uitgeprint.

Moet ik een negatieve test laten zien wanneer ik het festivalterrein op wil?

De regels hierover zijn nog niet duidelijk. Zodra de overheid hier meer informatie over geeft zullen wij dit uiteraard met je communiceren.

Welke soorten tickets zijn er?

Je kunt kiezen uit 3 soorten tickets voor Stereo Sunday 2021. Je bent het voordeligste uit met een weekendticket. De verschillende opties op een rij:

Stereo Sunday Summer Carnival weekend ticket (Friday & Saturday)
€10 euro aanbetaling (excl. servicekosten) en €15 euro restbetaling. Totaal €25,00 (excl. servicekosten). Dit ticket geeft jou toegang op zowel vrijdag als zaterdag!

Stereo Sunday Summer Carnival Friday ticket
€10 euro aanbetaling (excl. servicekosten) en €7,50 euro restbetaling. Totaal €17,50 (excl. servicekosten). Dit ticket geeft jou toegang op vrijdag 2 juli van 17.00 tot 01.00 uur.

Stereo Sunday Summer Carnival Saturday ticket
€10 euro aanbetaling (excl. servicekosten) en €7,50 euro restbetaling. Totaal €17,50 (excl. servicekosten). Dit ticket geeft jou toegang op zaterdag 3 juli van 15.00 tot 01.00 uur.

Ben er op tijd bij, want OP = OP. Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Wat zijn de openingstijden van Stereo Sunday 2021?

De openingstijden van het festival zijn dit jaar iets verruimd t.o.v. vorig jaar. 
Op vrijdag duurt het festival van 17.00 tot 01.00 uur.
Op zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 01.00 uur. De locatie en entree van het festival blijft hetzelfde, Julianapark in Venlo!

Festival Informatie

Hieronder vind je alle informatie, tips en handige weetjes voor je avontuur naar Stereo Sunday. Heb je ondanks de informatie hieronder nog vragen, check dan even onderstaande FAQ, waar we nog antwoord geven op tal van vragen.

Tickets

Stereo Sunday is enkel toegankelijk met een geldig entreebewijs. Tickets zijn vanaf woensdag 7 april om 19:00 uur verkrijgbaar in onze ticketshop.

Ben er op tijd bij, want OP = OP. Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Tickets

Openingstijden & locatie

Stereo Sunday vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 in het Julianapark in Venlo.

Vrijdag 17:00 – 01:00
Zaterdag 15:00 – 01:00

Plattegrond

Minimum leeftijd

Stereo Sunday is toegankelijk voor alle leeftijden.

Vervoer / bereikbaarheid

Stereo Sunday vindt jaarlijks plaats in het Julianapark te Venlo, recht tegenover het NS Station. Dat maakt het festival goed bereikbaar.

Bekijk hieronder meer over de bereikbaarheid per vervoersmiddel:

Bus
Vanuit verschillende regio’s worden er busreizen georganiseerd die jou vlak bij ons festivalterrein afzetten.

Organiseer je zelf een eigen busreis? Lekker bezig! Neem contact op met info@stereosunday.nl om meer informatie over de route en parkeermogelijkheden te ontvangen.

Auto
Kom je met de auto naar het festival? Het festivalterrein ligt midden in het centrum van Venlo. Navigeer naar één van de parkeergarages of maak gebruik van de vele parkeerzones.

Kom je met een elektrische auto? Zorg dan dat deze voldoende is opgeladen… Er zijn namelijk maar een beperkt aantal parkeerplaatsen waar laadstations aanwezig zijn.

Openbaar vervoer
Stereo Sunday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het festival vindt plaats in het Julianapark aan de ‘Deken van Oppensingel’ in Venlo. Plan je trip snel en eenvoudig via 9292-Reisplanner en NS-Reisplanner.

Nabijgelegen aan het park ligt het bus- en treinstation van Venlo. Het is een paar minuten lopen naar het festivalterrein.

Kiss & Ride
Laat je jezelf afzetten bij het festivalterrein? Je kunt hiervoor gebruik maken van de Kiss & Ride zone bij station Venlo. Volg de bebording in nabijheid van het festivalterrein en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Navigeer naar ‘stationsplein Venlo’.

Taxi
Er staan verschillende taxi’s opgesteld om je na afloop van het festival naar huis te brengen.

Fiets of te voet
Woon je in de buurt? Pak dan de fiets of benenwagen. Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig waar je jouw fiets kunt parkeren.

Mobiel bereik

We doen ons best om een goede mobiele verbinding tot stand te brengen gedurende het festival. We zijn hierin afhankelijk van de Nederlandse telecomproviders. In samenwerking met een aantal grote partijen doen wij ons best zodat jij zo goed mogelijk kunt appen, bellen en je socials kunt checken.

Betaalmogelijkheden op het festivalterrein

Eten en drinken kan tijdens het festival uitsluitend worden gekocht met onze festivaltokens. Deze zijn te verkrijgen bij onze muntenkassa’s. Je kunt zowel pinnen als cash betalen.

Pers

Heb je vragen over persaccreditaties of andere pers-gerelateerde zaken? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar Mark Boots.

Vrijwilligers

Stereo Sunday wordt volledig georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zonder die vrijwilligers is er geen Stereo Sunday.

Van promotor tot decorbouwer… van fotograaf tot elektricien. Stereo Sunday  is voortdurend opzoek naar (jonge) professionals met talent.

Heb je interesse? Meld je snel aan via het vrijwilligersformulier of stuur een mail naar onze vrijwilligerscoördinator Wouter via: vrijwilligers@stereosunday.nl.

Zero tolerance

Stereo Sunday handhaaft een zero tolerance beleid. Dit wil zeggen alle vergrijpen en uitingen van criminaliteit en/of overlast kunnen leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie op de hoogte wordt gesteld.

Contact

 Heb je ondanks de informatie hierboven nog vragen, vul dan het onderstaande formulier in.

NL | EN