Festival Informatie

Hieronder vind je alle informatie, tips en handige weetjes voor je avontuur naar Stereo Sunday.

Tickets

Stereo Sunday 2022 is UITVERKOCHT! Heb je achter het net gevist, zorg dan dat je ons volgt op social media en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo mis je de lancering van de ticketsale voor 2023 zeker niet!

Ik ben mijn kaartje kwijt, wat moet ik doen?

Check even https://eventix.nl/search. Grote kans dat je zo je kaartje terug kan vinden.

Ik heb een weekend ticket, moet ik deze dan beide dagen laten zien?

Ja, zowel op vrijdag als zaterdag moet jij je weekend ticket laten scannen bij de ingang om toegang te krijgen tot Stereo sunday 2022. Je ontvangt op vrijdag een bandje, maar dit dient niet als toegangsbewijs!

Mag ik van het festival terrein af en later terug komen?

Nee, dit mag niet. Binnen is binnen en buiten is buiten.

Zijn er kluisjes op het terrein?

Nee, er zijn geen kluisjes op het festivalterrein.

Openingstijden & locatie

Op vrijdag duurt het festival van 17.00 tot 01.00 uur. Op zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 01.00 uur. Locatie: Julianapark Venlo.

Plattegrond

Dit is de plattegrond van Stereo Sunday 2022!

Minimum leeftijd

Stereo Sunday is toegankelijk voor alle leeftijden.

Vervoer / bereikbaarheid

Stereo Sunday vindt jaarlijks plaats in het Julianapark te Venlo, recht tegenover het NS Station. Dat maakt het festival goed bereikbaar.

Bekijk hieronder meer over de bereikbaarheid per vervoersmiddel:

Bus
Vanuit verschillende regio’s worden er busreizen georganiseerd die jou vlak bij ons festivalterrein afzetten.

Organiseer je zelf een eigen busreis? Lekker bezig! Neem contact op met info@stereosunday.nl om meer informatie over de route en parkeermogelijkheden te ontvangen.

Auto
Kom je met de auto naar het festival? Het festivalterrein ligt midden in het centrum van Venlo. Navigeer naar één van de parkeergarages of maak gebruik van de vele parkeerzones.

Kom je met een elektrische auto? Zorg dan dat deze voldoende is opgeladen… Er zijn namelijk maar een beperkt aantal parkeerplaatsen waar laadstations aanwezig zijn.

Openbaar vervoer
Stereo Sunday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het festival vindt plaats in het Julianapark aan de ‘Deken van Oppensingel’ in Venlo. Plan je trip snel en eenvoudig via 9292-Reisplanner en NS-Reisplanner.

Nabijgelegen aan het park ligt het bus- en treinstation van Venlo. Het is een paar minuten lopen naar het festivalterrein.

Kiss & Ride
Laat je jezelf afzetten bij het festivalterrein? Je kunt hiervoor gebruik maken van de Kiss & Ride zone bij station Venlo. Volg de bebording in nabijheid van het festivalterrein en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Navigeer naar ‘stationsplein Venlo’.

Taxi
Er staan verschillende taxi’s opgesteld om je na afloop van het festival naar huis te brengen.

Fiets of te voet
Woon je in de buurt? Pak dan de fiets of benenwagen. Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig waar je jouw fiets kunt parkeren.

Geldig legitimatiebewijs meenemen!

BELANGRIJK! Naast je geldige ticket, dien je ook een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen.

Zero tolerance

Stereo Sunday handhaaft een zero tolerance beleid. Dit wil zeggen alle vergrijpen en uitingen van criminaliteit en/of overlast kunnen leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie op de hoogte wordt gesteld.

Toiletten

Op het festival terein zijn er twee toilet locaties. Deze bevinden zich bij de mainstage en halverwege Route077.

Niet roken in de tent

Stereo Sunday handhaaft een no smoking beleid in de tent. In alle overdekte areas is het te allen tijden verboden om te roken. Wij handhaven hierop en kan leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie wordt op de hoogte gesteld.

Mobiel bereik

We doen ons best om een goede mobiele verbinding tot stand te brengen gedurende het festival. We zijn hierin afhankelijk van de Nederlandse telecomproviders. In samenwerking met een aantal grote partijen doen wij ons best zodat jij zo goed mogelijk kunt appen, bellen en je socials kunt checken.

Ecosysteem op Stereo Sunday ♻️

Stereo Sunday werkt mee aan een duurzame festivalomgeving door middel van het recycle systeem. Wellicht ben je al bekend met de recycle token?! Zo niet, dan leggen we het je graag hieronder uit!

Hoe werkt het?
🪙 Bij de entree krijg je één token, bewaar deze goed!
🍺 Zodra jij je eerste drankje gaat halen, lever je je recycle token bij de bar in.
♻️ Elke keer als je een nieuw drankje gaat bestellen, lever je je lege beker/flesje bij de bar in. Je ontvangt dan je drankje in een nieuwe schone beker. Wil je even geen drankje? Ruil dan je beker/flesje in voor een recycle token.
❌ Ben je je recycle token of beker kwijt? Dan ontvang je voor 0.5 consumptie een nieuwe beker of recycle token.

Na het event wordt al het plastic verzameld en gerecycled. Zo houden we samen het Julianapark schoon!

Zijn er sigaretten op het festivalterrein verkrijgbaar?

Nee, wij verkopen geen sigaretten op het festivalterrein.

Pers

Heb je vragen over persaccreditaties of andere pers-gerelateerde zaken? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar Mark Boots.

Vrijwilligers

Stereo Sunday wordt volledig georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zonder die vrijwilligers is er geen Stereo Sunday.

Van promotor tot decorbouwer… van fotograaf tot elektricien. Stereo Sunday is voortdurend opzoek naar (jonge) professionals met talent.

Heb je interesse? Meld je snel aan via het vrijwilligersformulier of stuur een mail naar onze vrijwilligerscoördinator Wouter via: vrijwilligers@stereosunday.nl.

Betaalmogelijkheden op het festivalterrein

Eten en drinken kan tijdens het festival uitsluitend worden gekocht met onze festivaltokens. Deze zijn te verkrijgen bij onze muntenkassa’s. Je kunt zowel pinnen als cash betalen.

Eén persoon uit mijn groep heeft alle kaartjes besteld, wat nu?

Wanneer één vriend(in) voor jouw hele groep de kaartjes heeft gekocht staat deze naam op alle kaartjes. Dit is geen probleem. Tickets zijn namelijk niet identiteitsgebonden.

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Alleen als het festival door Covid- of andere beperkende maatregelen niet door kan gaan, krijg jij je geld terug.

Kan ik mijn gekochte munten terug wisselen?

Je kunt je munten dit jaar tot 01:00 uur terug inwisselen bij de kassa op het festival terrein. Na afloop van het festival is er geen mogelijkheid meer om de munten in te wisselen.

Mag ik parfum en deodorant meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om parfum of deodorant mee naar binnen te nemen.

Contact

 Heb je ondanks de informatie hierboven nog vragen, vul dan het onderstaande formulier in.

NL | EN