Tickets Stereo Sunday 2021

Heb je vragen over Stereo Sunday 2021? Hier zetten wij de meest gestelde vragen op een rij.

Ik heb een ticket aanbetaald voor Stereo Sunday 2021, wat nu?

Je ontvangt in de week van 14 juni een e-mail van eventix (onze ticketprovider) met het verzoek om de restbetaling te voldoen. Let op: Dit moet binnen 5 dagen gebeuren. Zodra je de restbetaling hebt voldaan ontvang je jouw ticket welke toegang geeft tot het festival, mits je negatief getest of gevaccineerd bent.

Let goed op! Als je de restbetaling niet op tijd voldoet vervalt jouw recht op het ticket en gaat het ticket opnieuw de reguliere verkoop in. Zorg er dus voor dat je de restbetaling op tijd voldoet.

Wanneer start de ticketverkoop voor Stereo Sunday 2021?

Tickets voor Stereo Sunday 2021 zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze ticketshop.

Ben er op tijd bij, want OP = OP. Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Ik heb een ticket voor Stereo Sunday 2020, is deze nog geldig?

Ja, je ticket is gewoon geldig voor onze editie op 2 & 3 juli 2021. Je hoeft verder niets te doen, ondanks dat de datum op het ticket niet klopt. Zorg er natuurlijk wel voor dat je jouw ticket zoals altijd meeneemt, digitaal of uitgeprint.

Hoe gaat het halen van aanbetaling tickets in z’n werk?

De kaartverkoop gaat dit jaar anders in z’n werk dan je van ons gewend bent. Je kunt jezelf nu verzekeren van een ticket voor Stereo Sunday op 2 & 3 juli 2021. Dat doe je middels een aanbetaling van € 10,- (excl. servicekosten).

*Gaat het festival definitief door?
*
Je ontvangt van ons een e-mail waarin we jou vragen om het resterende bedrag te over te maken. Dit is een bedrag van € 15,- bij een weekendticket en een bedrag van € 7,50 bij een dagticket. Hierna ontvang je van ons jouw tickets.

*Gaat het festival definitief niet door?
*
Je krijgt van ons binnen 2 weken een e-mail met aanvullende informatie waarbij je 2 opties hebt.
1. Je bewaart jouw aanbetalingsbewijs en voldoet op een later moment het resterende bedrag in ruil voor tickets op de nieuwe datum van Stereo Sunday. 
2. Je vraagt ons om het aankoopbedrag terug te storten. Je ontvangt het bedrag (excl. servicekosten) binnen 10 werkdagen terug op je rekening.

De 'reguliere' kaartverkoop start vanaf zaterdag 12 juni, 15:00 uur. Wat houdt dat precies in?

Vanaf zaterdag 12 juni 15:00 uur kun je direct een ticket scoren voor Stereo Sunday 2021, zonder aanbetaling. Je koopt in één keer je ticket welke direct toegang verleent tot het festival op 2 & 3 juli 2021, mits je negatief getest of gevaccineerd bent.

Welke soorten tickets zijn er te koop vanaf 12 juni 15.00 uur?

Stereo Sunday vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli. Vanaf 13 juni zijn de volgende tickets verkrijgbaar:

Stereo Sunday Summer Carnival Weekendticket
Dit ticket geeft toegang tot het festival op vrijdag en zaterdag.

Stereo Sunday Summer Carnival Friday Ticket
Dit ticket geeft toegang tot het festival op vrijdag.

Stereo Sunday Summer Carnival Saturday Ticket
Dit ticket geeft toegang tot het festival op zaterdag.

Voor deze tickets wordt niet met aanbetaling gewerkt. De tickets geven direct toegang tot het festival, mits je negatief getest of gevaccineerd bent.

Wat zijn de openingstijden van Stereo Sunday 2021?

De openingstijden van het festival zijn dit jaar iets verruimd t.o.v. de vorige editie. 
Op vrijdag duurt het festival van 17.00 tot 01.00 uur.
 Op zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 01.00 uur. De locatie en entree van het festival blijft hetzelfde, Julianapark in Venlo!

Kan ik mijn ticket annuleren of verkopen?

Je kan je ticket niet annuleren. Wel is het mogelijk om je ticket te verkopen via www.ticketswap.nl of aan één van je vrienden. Let hierbij wel op dat de koper voldoende tijd heeft om een test af te nemen via www.testenvoortoegang.nl.

Coronamaatregelen

Hieronder vind je alle informatie omtrent de coronamaatregelen.

Algemene info

Om Stereo Sunday te mogen organiseren zijn wij verplicht om het coronabeleid van de overheid aan te houden. Deze maatregelen zijn onderhevig aan veranderingen. Wij zullen de regels op in onze FAQ up-to-date houden. Check deze pagina daarom regelmatig om op de hoogte te blijven.

Moet ik mij laten testen, ook als ik niet volledig gevaccineerd ben?

Wanneer je niet of niet volledig gevaccineerd bent, is een negatieve testuitslag vereist. Deze test moet binnen 40 uur voor aanvang van Stereo Sunday, door een erkende testlocatie, speciaal voor evenementen, worden uitgevoerd. Een afspraak maken voor een test voor toegang tot Stereo Sunday kan nog niet maar is binnenkort mogelijk via www.testenvoortoegang.nl. Zonder volledige vaccinatie of negatieve testuitslag zal de toegang tot Stereo Sunday worden ontzegd. 

Let op! Deze verplichting wordt ons opgelegd door de overheid. Wij hebben hier geen enkele zeggenschap in.

Worden de kosten van covid-test vergoed?

Ja, de kosten voor een test voor toegang tot Stereo Sunday worden door de overheid vergoed.

Wordt de 1,5 meter maatregel gehanteerd op het terrein van Stereo Sunday?

De Overheid heeft besloten dat de 1,5 meter regeling vervalt zodra iedereen getest of gevaccineerd is. Aangezien Stereo Sunday enkel toegankelijk is als je kan aantonen dat je volledig gevaccineerd of getest bent, is 1,5 meter afstand houden niet nodig.

Ik heb mijn ticket volledig betaald, maar Stereo Sunday mag onverwachts toch niet doorgaan. Wat gebeurt er met mijn ticket(s)?

We gaan er natuurlijk vanuit dat Stereo Sunday gewoon doorgaat. Als Stereo Sunday vanwege de coronamaatregelen onverwachts toch niet door kan gaan, dan handelen wij dit netjes met jou af. Precies zoals wij dat met de tickethouders van 2020 ook hebben gedaan. Alle tickethouders ontvangen in dat geval een persoonlijk bericht van ons. Je krijgt dan de mogelijkheid om je ticket over te zetten naar een andere editie of om een restitutie aan te vragen.

Mag ik desinfectiemiddel meenemen?

Ja, dit is toegestaan. Volgens de huidige maatregelen is het belangrijk om regelmatig je handen te desinfecteren.

Ben ik verplicht om me te laten vaccineren?

We verplichten niemand om zich te laten vaccineren. In dat geval is het wel verplicht om een negatieve corona-test te overhandigen. Deze test moet binnen 40 uur voor aanvang van Stereo Sunday, door een erkende testlocatie, speciaal voor evenementen, worden uitgevoerd. Een afspraak maken voor een test voor toegang tot Stereo Sunday kan nog niet maar is binnenkort mogelijk via www.testenvoortoegang.nl. Zonder negatieve testuitslag of volledige vaccinatie zal de toegang tot Stereo Sunday worden ontzegd. 

Let op! Deze verplichting wordt ons opgelegd door de overheid. Wij hebben hier geen enkele zeggenschap in.

Ik ben al volledig gevaccineerd, moet ik me alsnog laten testen?

Nee dit is vanaf 23 juni 2021 niet meer nodig. Wanneer je volledig gevaccineerd bent, is het laten testen voor toegang niet meer verreist. Download de Corona-check app op je telefoon en zorg ervoor dat je bewijs van vaccinatie in de app zichtbaar is middels een QR-code. Deze QR-code scannen wij bij de entree van Stereo Sunday.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Het dragen van mondkapjes is niet verplicht. Alle bezoekers kunnen aantonen dat zij volledig gevaccineerd of negatief getest zijn waardoor het dragen van mondkapjes niet noodzakelijk is.

Ik ben positief getest waardoor ik niet naar Stereo Sunday mag, krijg ik mijn geld terug?

Dat is natuurlijk heel vervelend nieuws! Neem gerust contact met ons op en we zullen het ticketbedrag aan je terugbetalen. Stuur een mail naar info@stereosunday.nl met je bestelnummer en je positieve testuitslag.

Ik ben niet woonachtig in Nederland, ben ik welkom?

Ja, iedereen die naar een evenement gaat dat aangesloten is bij www.testenvoortoegang.nl kan zich laten testen om toegang te verkrijgen, ook als je uit het buitenland komt. Kom je bijvoorbeeld uit Duitsland, dan is het dus noodzakelijk dat jij je laat via www.testenvoortoegang.nl. Pas bij een negatieve test, krijg ook jij toegang tot het festival terrein.

Let op: woon je niet in Nederland en ben je al gevaccineerd? Ook dan is het nodig om je vooraf te laten testen via www.testenvoortoegang.nl.

Wat is het garantiefonds?

Het kabinet heeft toegezegd om 300 miljoen euro beschikbaar te stellen als garantiefonds voor de culturele sector. Het organiseren van grote evenementen en muziekfestivals die minimaal 3000 bezoekers trekken wordt daarmee vanaf 1 juli gesteund. Mocht het evenement vanwege de coronamaatregelen toch niet door kunnen gaan, dan wordt de organisator door het garantiefonds financieel ondersteund.

Festival Informatie

Hieronder vind je alle informatie, tips en handige weetjes voor je avontuur naar Stereo Sunday. Heb je ondanks de informatie hieronder nog vragen, check dan even onderstaande FAQ, waar we nog antwoord geven op tal van vragen.

Tickets

Tickets voor Stereo Sunday 2021 zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze ticketshop.

Ben er op tijd bij, want OP = OP. Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Openingstijden & locatie

De openingstijden van het festival zijn dit jaar iets verruimd t.o.v. de vorige editie. 
Op vrijdag duurt het festival van 17.00 tot 01.00 uur.
 Op zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 01.00 uur. De locatie en entree van het festival blijft hetzelfde, Julianapark in Venlo!

Plattegrond

Minimum leeftijd

Stereo Sunday is toegankelijk voor alle leeftijden.

Vervoer / bereikbaarheid

Stereo Sunday vindt jaarlijks plaats in het Julianapark te Venlo, recht tegenover het NS Station. Dat maakt het festival goed bereikbaar.

Bekijk hieronder meer over de bereikbaarheid per vervoersmiddel:

Bus
Vanuit verschillende regio’s worden er busreizen georganiseerd die jou vlak bij ons festivalterrein afzetten.

Organiseer je zelf een eigen busreis? Lekker bezig! Neem contact op met info@stereosunday.nl om meer informatie over de route en parkeermogelijkheden te ontvangen.

Auto
Kom je met de auto naar het festival? Het festivalterrein ligt midden in het centrum van Venlo. Navigeer naar één van de parkeergarages of maak gebruik van de vele parkeerzones.

Kom je met een elektrische auto? Zorg dan dat deze voldoende is opgeladen… Er zijn namelijk maar een beperkt aantal parkeerplaatsen waar laadstations aanwezig zijn.

Openbaar vervoer
Stereo Sunday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het festival vindt plaats in het Julianapark aan de ‘Deken van Oppensingel’ in Venlo. Plan je trip snel en eenvoudig via 9292-Reisplanner en NS-Reisplanner.

Nabijgelegen aan het park ligt het bus- en treinstation van Venlo. Het is een paar minuten lopen naar het festivalterrein.

Kiss & Ride
Laat je jezelf afzetten bij het festivalterrein? Je kunt hiervoor gebruik maken van de Kiss & Ride zone bij station Venlo. Volg de bebording in nabijheid van het festivalterrein en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Navigeer naar ‘stationsplein Venlo’.

Taxi
Er staan verschillende taxi’s opgesteld om je na afloop van het festival naar huis te brengen.

Fiets of te voet
Woon je in de buurt? Pak dan de fiets of benenwagen. Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig waar je jouw fiets kunt parkeren.

Mobiel bereik

We doen ons best om een goede mobiele verbinding tot stand te brengen gedurende het festival. We zijn hierin afhankelijk van de Nederlandse telecomproviders. In samenwerking met een aantal grote partijen doen wij ons best zodat jij zo goed mogelijk kunt appen, bellen en je socials kunt checken.

Betaalmogelijkheden op het festivalterrein

Eten en drinken kan tijdens het festival uitsluitend worden gekocht met onze festivaltokens. Deze zijn te verkrijgen bij onze muntenkassa’s. Je kunt zowel pinnen als cash betalen.

Pers

Heb je vragen over persaccreditaties of andere pers-gerelateerde zaken? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar Mark Boots.

Vrijwilligers

Stereo Sunday wordt volledig georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zonder die vrijwilligers is er geen Stereo Sunday.

Van promotor tot decorbouwer… van fotograaf tot elektricien. Stereo Sunday  is voortdurend opzoek naar (jonge) professionals met talent.

Heb je interesse? Meld je snel aan via het vrijwilligersformulier of stuur een mail naar onze vrijwilligerscoördinator Wouter via: vrijwilligers@stereosunday.nl.

Zero tolerance

Stereo Sunday handhaaft een zero tolerance beleid. Dit wil zeggen alle vergrijpen en uitingen van criminaliteit en/of overlast kunnen leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie op de hoogte wordt gesteld.

Contact

 Heb je ondanks de informatie hierboven nog vragen, vul dan het onderstaande formulier in.

NL | EN