Festival Informatie

Hieronder vind je alle informatie, tips en handige weetjes voor je avontuur naar Stereo Sunday.

Tickets

De ticketsale voor Stereo Sunday 2024 is begonnen! Tover jezelf snel naar onze ticketshop en scoor jouw weekend- of dagticket voor Stereo Sunday 2024! De discount weekendtickets zijn beperkt beschikbaar: op=op!

Heb jij al een dedicated weekendticket gescoord? Dan kun je lekker achterover leunen, dan zien we jou op 5 & 6 juli 2024 in het Julianapark!

LET OP: Stereo Sunday 2023 was in de voorverkoop al helemaal UITVERKOCHT! Wil jij zeker zijn van een magisch weekend op 5 & 6 juli, zorg dan dat je in de voorverkoop je tickets scoort!

Tot op 5 & 6 juli 2024! ❤️

Soorten tickets Stereo Sunday 2024

 Ook dit jaar zijn de bekende dag tickets (die je toegang geven tot het festivalterrein op de vrijdag of zaterdag) én de weekendtickets verkrijgbaar in onze webshop. Nieuw dit jaar zijn de VIP-tickets die jouw als bezoeker diverse exclusieve voordelen bieden.

Hier vind je alle informatie over de (exclusieve) voordelen en toegangsrechten dat een specifiek ticket je geeft: Friday Ticket
Dit ticket geeft je enkel op vrijdag 5 juli toegang tot het festivalterrein.

Saturday Ticket
Dit ticket geeft je enkel op zaterdag 6 juli toegang tot het festivalterrein.

Weekend Tickets (Friday & Saturday)
De verschillende weekend tickets (ongeacht de fase waarin deze gekocht is) geeft je op zowel vrijdag 5 juli als zaterdag 6 juli toegang tot het festivalterrein.

VIP Tickets
Nieuw dit jaar zijn de VIP Tickets (die je toegang geven tot het festivalterrein op de vrijdag of zaterdag óf zelfs een heel weekend).

Een Friday VIP Ticket geeft je enkel op vrijdag 5 juli toegang tot het festivalterrein.

Een Saturday VIP Ticket geeft je enkel op zaterdag 6 juli toegang tot het festivalterrein.

Een Weekend VIP Ticket geeft je op zowel vrijdag 5 juli als zaterdag 6 juli toegang tot het festivalterrein.

Voordelen VIP Tickets
Wat zijn dan de voordelen van zo’n VIP Ticket?

Middels een VIP-ticket betreed je het festival via een speciale VIP-ingang, waardoor je niet in de rij hoeft te staan. Tevens geeft een VIP Ticket je toegang tot het VIP-deck met gratis drank, food en eigen toiletten. Ook krijg je een kluisje waar je jouw spullen in kunt opbergen. Heel veel exclusieve voordelen dus!

Dus check snel onze ticketshop en scoor jouw (VIP) weekend- of dagticket voor Stereo Sunday 2024!

Tickets personaliseren

Het mogelijk om je tickets te personaliseren. Normaal gesproken vul jij als koper je contactgegevens in voordat je betaalt. Om het bestelproces te versnellen kun je er voor kiezen om de tickets pas na de betaling te laten personaliseren.

Indien je voor deze optie kiest, word jij als ticketkoper na het bestelproces en de betaling gevraagd om je naam en contactgegevens in te voeren voordat de tickets kunnen worden gedownload.

Als jij als ticketkoper meer tickets hebt gekocht, kun jij direct de gegevens van de andere tickets invullen of je vrienden per e-mail uitnodigen om zelf de gegevens in te vullen. Na personalisatie kunnen alle tickets worden gedownload, één voor één of allemaal tegelijk. Op dat moment worden de tickets ook apart gemaild naar de opgegeven emailadressen.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat moet ik doen?

Geen paniek, klink op de volgende link en vind jouw ticket gemakkelijk terug: https://eventix.nl/search

Ik heb een weekend ticket, moet ik deze dan beide dagen laten zien?

Ja, zowel op vrijdag als zaterdag moet jij je weekend ticket laten scannen bij de ingang om toegang te krijgen tot Stereo Sunday. Je ontvangt op vrijdag een bandje, maar dit dient niet als toegangsbewijs!

Mag ik van het festival terrein af en later terug komen?

Nee, dit mag niet. Binnen is binnen en buiten is buiten.

Zijn er kluisjes op het terrein?

Ja, er zijn kluisjes op het festivalterrein. Je kunt een locker voor vrijdag, zaterdag of het hele weekend kopen. De lockers hebben een afmeting van 25x27x40 centimeter. Kosten bedragen €7,50 per dag (inclusief service kosten) of €12,50 per weekend (inclusief service kosten).

Hoe werkt het?
Je kunt online via lockeronline een locker kopen. Iedereen die online een kluisje heeft gekocht krijgt de dag voor het festival van Lockercompany een mail met zijn/haar kluisnummer en de pincode. Ook is het mogelijk om via de QR codes bij de kluisjes ter plekke nog een kluis te kopen.

Let op: Kluisjes zijn beperkt beschikbaar, op=op. Koop je een locker voor het hele weekend, dan werkt de code ook voor zowel vrijdag als zaterdag. De lockers kunnen tussentijds geopend worden.

Openingstijden & locatie

Op vrijdag duurt het festival van 17.00 tot 01.00 uur. Op zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 01.00 uur. Locatie: Julianapark Venlo.

Minimum leeftijd

Stereo Sunday is toegankelijk voor bezoekers vanaf 16 jaar. 

Vervoer / bereikbaarheid

Stereo Sunday vindt jaarlijks plaats in het Julianapark te Venlo, recht tegenover het NS Station. Dat maakt het festival goed bereikbaar.

Bekijk hieronder meer over de bereikbaarheid per vervoersmiddel:

Fiets of te voet
Woon je in de buurt? Pak dan de fiets of benenwagen. Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig waar je jouw fiets kunt parkeren.

Bus
Vanuit verschillende regio’s worden er busreizen georganiseerd die jou vlak bij ons festivalterrein afzetten.

Organiseer je zelf een eigen busreis? Lekker bezig! Neem contact op met info@stereosunday.nl om meer informatie over de route en parkeermogelijkheden te ontvangen.

Auto
Kom je met de auto naar het festival? Het festivalterrein ligt midden in het centrum van Venlo. Navigeer naar één van de parkeergarages of maak gebruik van de vele parkeerzones.

Kom je met een elektrische auto? Zorg dan dat deze voldoende is opgeladen… Er zijn namelijk maar een beperkt aantal parkeerplaatsen waar laadstations aanwezig zijn.

Openbaar vervoer
Stereo Sunday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het festival vindt plaats in het Julianapark aan de ‘Deken van Oppensingel’ in Venlo. Plan je trip snel en eenvoudig via 9292-Reisplanner en NS-Reisplanner.

Nabijgelegen aan het park ligt het bus- en treinstation van Venlo. Het is een paar minuten lopen naar het festivalterrein.

Kiss & Ride
Laat je jezelf afzetten bij het festivalterrein? Je kunt hiervoor gebruik maken van de Kiss & Ride zone bij station Venlo. Volg de bebording in nabijheid van het festivalterrein en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Navigeer naar ‘stationsplein Venlo’.

Taxi
Er staan verschillende taxi’s opgesteld om je na afloop van het festival naar huis te brengen.

Geldig legitimatiebewijs meenemen!

BELANGRIJK! Naast je geldige ticket, dien je ook een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen.

Zero tolerance

Stereo Sunday handhaaft een zero tolerance beleid. Dit wil zeggen alle vergrijpen en uitingen van criminaliteit en/of overlast kunnen leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie op de hoogte wordt gesteld.

Toiletten

Op het festival terein zijn er zijn drie toilet locaties. Deze bevinden zich bij de mainstage, de food area en ter hoogte van de Kwante Keet.

Mag ik medicijnen mee naar binnen nemen?

Medicijnen die uitgegeven worden door de apotheek mogen mee het terrein op mits deze aangetoond kunnen worden door middel van een medicijnpaspoort. Medicijnen van de drogist zoals neusspray of hooikoortspillen zijn toegestaan. Het kan zijn dat je naar de medicijnen gevraagd wordt door de beveiliging bij binnenkomst. Werk hier altijd aan mee.

Niet roken in de tent

Stereo Sunday handhaaft een no smoking beleid in de tent. In alle overdekte areas is het te allen tijden verboden om te roken. Wij handhaven hierop en kan leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie wordt op de hoogte gesteld.

Mobiel bereik

We doen ons best om een goede mobiele verbinding tot stand te brengen gedurende het festival. We zijn hierin afhankelijk van de Nederlandse telecomproviders. In samenwerking met een aantal grote partijen doen wij ons best zodat jij zo goed mogelijk kunt appen, bellen en je socials kunt checken.

Ecosysteem op Stereo Sunday ♻️

Stereo Sunday werkt mee aan een duurzame festivalomgeving door middel van het recycle systeem. Wellicht ben je al bekend met de recycle token?! Zo niet, dan leggen we het je graag hieronder uit!

Hoe werkt het?
? Bij de entree krijg je één token, bewaar deze goed!
? Zodra jij je eerste drankje gaat halen, lever je je recycle token bij de bar in.
♻️ Elke keer als je een nieuw drankje gaat bestellen, lever je je lege beker/flesje bij de bar in. Je ontvangt dan je drankje in een nieuwe schone beker. Wil je even geen drankje? Ruil dan je beker/flesje in voor een recycle token.
❌ Ben je je recycle token of beker kwijt? Dan ontvang je voor 0.5 consumptie een nieuwe beker of recycle token.

Na het event wordt al het plastic verzameld en gerecycled. Zo houden we samen het Julianapark schoon!

Zijn er sigaretten op het festivalterrein verkrijgbaar?

Nee, wij verkopen geen sigaretten op het festivalterrein.

Pers

Heb je vragen over persaccreditaties of andere pers-gerelateerde zaken? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar Mark Boots.

Vrijwilligers

Stereo Sunday wordt volledig georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zonder die vrijwilligers is er geen Stereo Sunday.

Van promotor tot decorbouwer… van fotograaf tot elektricien. Stereo Sunday is voortdurend opzoek naar (jonge) professionals met talent.

Heb je interesse? Meld je snel aan via het vrijwilligersformulier.

Betaalmogelijkheden op het festivalterrein

Eten en drinken kan tijdens het festival uitsluitend worden gekocht met onze festivaltokens. Deze zijn te verkrijgen bij onze muntenkassa’s. Je kunt zowel pinnen als cash betalen.

Eén persoon uit mijn groep heeft alle kaartjes besteld, wat nu?

Wanneer één vriend(in) voor jouw hele groep de kaartjes heeft gekocht staat deze naam niet op alle kaartjes. Alle tickets moeten namelijk gepersonaliseerd worden. Voor personaliseren zie het blokje ‘Tickets personaliseren’.

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Alleen als het festival door beperkende maatregelen vanuit de overheid niet door kan gaan, krijg jij je geld terug.

Kan ik mijn munten inwisselen?

Nee, munten worden niet retour genomen!

Mag ik parfum en deodorant meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om parfum of deodorant mee naar binnen te nemen.

Wat kan ik allemaal eten op het terrein?

Dit jaar zijn er veel verschillende soorten gerechtjes te krijgen, hieronder een kleine greep uit ons aanbod:

– Friet & Snacks
– Kebab
– Pizza & Pasta
– Burgers
– Loempia’s
– Ijs & Snoep
– XXL Proteinebar

Contact

 Heb je ondanks de informatie hierboven nog vragen, vul dan het onderstaande formulier in.

NL | EN