ULEASH YOUR SKILLS

Zin in de zomer, feestjes en lekkere muziek? Maar wil je ook nog meer uit je studie of werk halen? Dan bieden wij jou de leukste bijbaan op het gezelligste dancefestival van Noord-Limburg!

Stereo Sunday is niet alleen een festival waar je als bezoeker even helemaal los kunt gaan op de lekkerste muziek… Het is ook een plek om jou persoonlijke skills met andere professionals te delen! Een plek waar je kunt netwerken, maar ook van andere mensen kunt leren.

Ons festival draait honderd procent op vrijwilligers, die naast hun studie of baan, ook graag hun kennis en ervaring met ons en andere mensen (vrijwilligers) delen. Hierdoor zijn we al 10 jaar in staat om dit te gekke feest te kunnen organiseren.

Werken bij ons staat garant voor een bruisende zomer vol leuke en leerzame momenten. Van promotor tot decorbouwer… Van fotograaf tot elektricien. Stereo Sunday is voortdurend opzoek naar jonge professionals met talent!

SO… UNLEASH YOUR SKILLS

 

Voor de verbetering van onze website maken wij gebruik van cookies! Meer info

Om ervoor te zorgen dat jij de beste functionaliteiten hebt op onze website maken wij gebruik van cookies. Je kunt deze accepteren door op de knop 'Accepteren' te klikken. Voor meer informatie kun je altijd onze algemene voorwaarden raadplegen!

Sluiten