UNLEASH YOUR ENERGY

– 2009 –

Het begon allemaal in 2009 met een club enthousiaste vrijwilligers die een gezamenlijke passie deelden, namelijk: het organiseren van dance feestje voor iedereen! Het idee was dat iedereen volledig los kon gaan en al zijn energie kwijt kon op de beats en klanken van artiesten en DJ’s. Uiteindelijk werd dit idee omgezet in Stereo Sunday ‘Free Music Festival’! We horen je al denken, Free Music festival, dat is toch best gek? Dat klopt, een festival van zo’n omvang en dat helemaal gratis, dat is absurd!

Het festival ontwikkelde zich in de loop der jaren door tot een volwaardig festival met 25.000 tot 30.000 bezoekers. Stereo Sunday kan zich met recht meten met de middel grote festivals in Nederland. Namen als Hardwell, Don Diablo, Yellow Claw, Showtek en Wildstylez lieten Stereo Sunday compleet uit hun voegen barsten, en daar zijn wij maar wat trots op! Met de ontwikkeling van het festival ontwikkelde ook de maatschappelijke functie van Stereo Sunday. Stereo Sunday is een festival dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, creatief talent en jonge professionals die hun kunsten en skills willen vertonen! En zeg even eerlijk, hoe bijzonder is dat?!

– 2018 –

In 2018 heeft Stereo Sunday het moeilijke maar dappere besluit genomen om haar gratis oorsprong los te laten, waarom? Het kon gewoon niet anders, alles werd duurder! Desondanks zijn we wel dicht bij onze roots gebleven, zijn we er nog steeds voor iedereen die keihard wil knallen en doen we nog steeds waar we goed in zijn: We provide the music!

– 2019 –

2019 is een speciaal jaar, we bestaan namelijk 10 jaar! Dit hebben we mede te danken aan alle vrijwilligers, sponsoren, maar bovenal hebben we dit te danken aan jou. De fan en bezoeker! DIKKE THANKS HIERVOOR! Komen de editie gaan wij weer een monster editie neerzetten en is Stereo Sunday weerde plek waar jij kei hard uitje plaat kan gaan! Be prepared and..

UNLEASH YOUR ENERGY!

NL | EN