De grote allerlaatste info update! 🐯

Morgen is het zover: twee dagen genieten in het Julianapark, Venlo. Check nu de belangrijkste ins-en-outs zodat je goed bent voorbereid op onze Southern Wilderness!

🎟️ Een geldig toegangsticket is op beide dagen vereist om binnen te komen. Wanneer je een weekendticket hebt, laat je deze op vrijdag én zaterdag scannen om het festivalterrein te betreden. Je krijgt ook een festivalbandje, dit is geen geldig entreebewijs. Ticket kwijt? Check www.eventix.nl/search. Let op: Stereo Sunday is compleet uitverkocht, er zijn geen tickets meer verkrijgbaar aan de deur.

♻️ In verband met duurzaamheid werken wij dit jaar met recycle tokens. Bij binnenkomst krijg je een recycle token en deze lever je in bij het halen van je eerste drankje. Nieuw drankje halen? Lever je lege beker in aan de bar.
Even geen drankje? Lever je beker in voor een recycle token. Beker kwijt? Een nieuwe beker kost een halve munt, aan de bar.

💰 We werken met consumptiemunten. Je kunt deze scoren met zowel pin als cash.

⏰ Op vrijdag beginnen we om 17:00 uur en op zaterdag al om 15:00 uur. Beide dagen duurt het festival tot 01:00 uur. De rij skippen? Kom op tijd! Na 00.30 uur is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden.

📍 De ingang is dit jaar op dezelfde plek als in 2021. Niet aan de kant van het station maar aan de andere kant van het Julianapark.

❌ Het is niet mogelijk om het terrein tussentijds te verlaten. Zorg dus dat je alles bij je hebt en bedenk dat er geen sigaretten te koop zijn op het terrein.

🚄 We raden het aan om met de fiets, voet of openbaar vervoer te komen. Stereo Sunday heeft geen eigen parkeerterrein voor bezoekers. Kom je toch met de auto? Kijk van te voren goed waar je kunt parkeren.

🐯 Het thema van Stereo Sunday is dit jaar Southern Wilderness. Outfit al klaar? Alles mag, niks moet.

🚭 Roken is in alle overdekte area’s verboden en kan leiden tot verwijdering van het terrein!

💃 Na Stereo Sunday nog even doorpakken? Op zowel vrijdag als zaterdag vindt vanaf 00:30 uur de officiële afterparty plaats in Poppodium Grenswerk.

❓ Heb je nog vragen? Check onze FAQ via www.stereosunday.nl/info