Ten reasons why… 

 

 

Nog even te gaan tot het Julianapark in Venlo plaats maakt voor Stereo Sunday. Dit jaar vindt het festival plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli en vieren we ons tien jaar bestaan. We pakken groots uit en daarom speciaal voor jou 10 redenen waarom je dit pareltje niet mag missen:

 

 

1. Twee dagen urban
Juist, in twee dagen tijd komen de grootste hiphopartiesten naar Venlo. Op de vrijdag de enige echte Bizzey! Weinig uitleg voor nodig want zijn hits JA!, Traag, DRUP en de nieuwste Hup zeggen genoeg. Op de zaterdag komt Kraantje Pappie naar Venlo afgereisd. Daar moet je bij zijn! En last but not least de succesvolste vrouwelijke hiphopartiest, Famke Louise. Twee jaar geleden uitgebroken met haar hit ‘Op Me Monnie’. Inmiddels heeft ze 8 hits, een documentaire en een vlogcarrière op haar naam staan.  

 


2. Internationale artiesten op Stereo Sunday

De internationale artiesten Habstrakt, Fox Stevenson, Ostblockschlampen en Lost Identity vliegen op zaterdag over naar Venlo. Hier gaan ze een super harde set ten gehore brengen in de tent, die gehost wordt door Bootshaus, een concept uit misschien wel de heetste club van dit moment: Bootshaus! Natuurlijk zijn de mannen van Moksi er ook weer bij. Als ambassadeurs van het eerste uur komen zij de dansvloer slopen! Er is weinig introductie nodig voor deze mannen. Here  comes the bass, now brace yourself! 

 


3. Beide dagen
hardstyle 
De vrijdagavond staat weer in het teken van de hardere stijlen. Onder andere Ran-D, Sound Rush en Sub Zero Project gaan de tent compleet afbreken! Op de zaterdag komt er een kleinere area op ROUTE077, waar alleen de echte hardstyle liefhebbers kunnen stampen. 

 


4. ROUTE077
 zorgt voor ontspanning en creativiteit
Misschien wel het meest verrassende op Stereo Sunday is ROUTE077. De route gaat langs vier area’s met verschillende muziekstijlen! Verwacht een mix van de echte ‘Limburgse Carnaval’, meebrullen met de 90’s en 00s, schuren op de meest foute hitjes en raven op snoeiharde techno!  

 

Een weekend lang knallen kost natuurlijk enorm veel energie. Maar op Stereo Sunday hebben ze overal rekening mee gehouden. Plof neer op een comfortabele stoel in een van de chill area’s of laat je inspireren door onze graffiti artiesten. Naast al het gefeest is ROUTE077 de broedplaats voor creativiteit waar jij verrast zal worden door de meest unieke talenten. 

 


5. De perfecte ligging
 
Stereo Sunday vindt ieder jaar plaats in het Julianapark in hartje Venlo. En met de perfecte ligging bedoelen wij ook  echt de perfecte ligging want NS Station Venlo ligt direct voor de deur. Je stapt dus zo van de trein het festival terrein op, is wel makkelijk toch?  

 


6. Exclusieve live shows
 
Zoals eerder genoemd komt niet alleen Kraantje Pappie met een legendarische en exclusive live show, maar zullen er meer momenten zijn tijdens het weekend waarbij alle gekkigheid bij elkaar komt. Denk hierbij aan opblaasdieren, heel veel confetti en misschien zelfs vuurwerk!  

 


7. Zwembad check
 
De temperaturen blijven maar stijgen! Goed nieuws voor alle bezoekers van Stereo Sunday, want dit jaar hebben we een heerlijk zwembad vol met opblaasdieren! Je kan baantjes trekken, afkoelen of kopje onder, het is allemaal mogelijk tijdens het festival!

 


8. Food dorp
 
Je hoeft je geen zorgen te maken dat er te weinig eten aanwezig is op Stereo Sunday. Dit jaar heeft het festival een compleet food dorp. Van hamburgers tot aan pizza, er is voor iedereen wat lekkers! 

 


9. Volledig georganiseerd door vrijwilligers

Het meest bijzondere aan Stereo Sunday is dat het volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers. Twee dingen hebben ze in ieder geval gemeen: liefde voor muziek en zo gek als een deur! Dat moet ook wel, als je ieder jaar opnieuw vrijwillig een festival organiseert voor zoveel mensen in en ver buiten de regio!

 

 

10. Een belachelijk lage prijs
Je kunt bij Stereo Sunday maximaal los gaan voor 12,50 per dag. Dat is toch niet normaal?