Stereo Sunday 2021 gaat door!

Ben je toe aan je eerste festival na corona? Mooi, want op 2 & 3 juli 2021 staat de 11e editie van Stereo Sunday op de agenda! Het getal 11 is natuurlijk verbonden met Carnaval, daarom staat het Julianapark dit jaar volledig in het teken van Summer Carnival.

Heb je afgelopen jaar al een ticket gekocht? Geen zorgen, je ticket is gewoon geldig voor onze editie in 2021. Je hoeft verder niets te doen, ondanks dat de datum op het ticket niet klopt. Zorg er natuurlijk wel voor dat je jouw ticket zoals altijd meeneemt, digitaal of uitgeprint en een geldig identiteitsbewijs kunt laten zien.

Nog geen ticket? Woensdagavond 7 april trappen we om 19:00 uur af met de verkoop van onze (weekend)tickets. Quanta costa? Slechts 25 euro’s voor twee dagen festival (excl. € 3,00 service kosten).Wees er snel bij, want op = op! Met onze online tickets ben je namelijk verzekerd van toegang op het festival. Voor tickets aan de deur gelden hogere tarieven en de kans bestaat dat het festival is uitverkocht.

Heeft je beste vriend(in), broer of zus, neef of nicht of iemand anders die je goed kent nóg geen ticket, maar mag deze persoon dit legendarische weekend niet missen? Deel dan dit bericht of claim zelf alvast een ticket voor hem of haar.

De kaartverkoop gaat dit jaar anders in z’n werk dan je van ons gewend bent. Je kunt jezelf nu verzekeren van een ticket middels een aanbetaling van € 10,- (excl. € 3 servicekosten). De rest van je ticket betaal je later.

Meer ticket informatie? Check dan onze FAQ!